Útinform

2 órája

Több sávot is lezártak az M3-ason

Dolgoznak az M3-ason, torlódások fordulhatnak elő az Útinform szerint.

Aszfaltoznak az M3-as autópályán, közölte szombaton reggel az Útinform.
-    Bag térségében a 36-os és 46-os km között, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Vásárosnamény felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.
-    Hatvan térségében az 54-es és 63-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.
-    Gyöngyös és Kál között a 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe. A 87-es jelű Nagyfügedi pihenő, valamint a 90-es jelű Nagyfüged csomópont sem vehető igénybe Vásárosnamény irányában.
-    Az M25-ös autóút csomópontjánál a 103-as és 113-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon lezárták a belső sávot. A forgalom a leállósávon és a külső sávon halad.
-    Mezőkeresztes térségében a 130-as és 140-es km között, a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán a 139-es jelű Mezőkeresztes / Mezőnagymihály csomópont sem vehető igénybe Budapest irányában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában