Valóra vált álom

2 órája

A gyöngyösi lány története, aki a Tündérszépek döntőjében képviselte vármegyénket

A döntős elmondása szerint már kislánykora óta érdekli a modellkedés és a szépségipar világa. Leskó Panna a Tündérszépek versenyen tanulta meg, hogy nem a győzelem a legfontosabb, hanem az, hogy minden lépésből lehet tanulni és fejlődni.

Heol.hu

A 2024-es Tündérszépek szépségverseny fináléjában minden vármegyéből egy szépség képviseltette magát, Pest vármegyéből pedig hárman kerültek a döntőbe. Heves vármegyéből a Gyöngyösről származó, 19 éves Leskó Panna került be, közönségszavazatok alapján. A szépségverseny lezárása után portálunk megkereste Pannát, hogy megkérdezhessük, milyen élményeket és tapasztalatokat szerzett. 

 Leskó Panna
 Leskó Panna 
Forrás:   Huszár Márk /  Heves Megyei Hírlap

– Már kislánykorom óta érdekel a modellkedés és a szépségipar világa és mindig is szerettem volna kipróbálni magam benne, de a végső bátorítást a családom adta meg számomra. A Tündérszépek szépségverseny egy nagyszerű lehetőségnek tűnt, hogy megmutassam, mire vagyok képes és kilépjek a komfortzónámból. Emellett inspiráló volt, hogy sok tehetséges és gyönyörű nő vesz részt a versenyen, akiktől sokat tanulhatok – kezdte Panna. 

Leskó Panna a szépségipar világába született

– Izgalommal és egy kis izgatottsággal vágtam bele a versenybe. Az első pillanattól kezdve jó hangulat vett minket körbe. Élveztem a fotózásokat, a sminkeléseket és a különböző programokat. Nagyon támogató közegbe kerültem, ahol nem csak a versenyzés, de a közös élmények és a barátságok kialakulása is teret kapott – árulta el a versenyző. 

Csodálatos élményként élte meg a pillanatot, mikor bekerült a Tündérszépek döntőjébe

Elmondása szerint elsőre nagyon meglepődött, de ugyanakkor büszke volt magára. Ez egyfajta visszaigazolás volt számára, hogy jó úton halad. Természetesen egy kis izgalom is járt a döntővel, hiszen tudta, hogy ez egy nagyobb kihívás lesz, amiben addig még nem volt része. 

– A döntő napján vegyes érzések kavarogtak bennem, izgalom, öröm és egy kis feszültség. A felkészülés intenzív volt, de a verseny alatt próbáltam élvezni minden pillanatot. Összességében nagyon motivált és boldog voltam, hogy részese lehettem ennek az eseménynek. A támogatás, amit a családomtól és barátaimtól kaptam, sokat segített abban, hogy nyugodt maradjak – részletezte.

A lelki és mentális felkészülés kiemelten fontos egy versenyen

Leskó Panna elmondta, hogy a legnagyobb támogatást a családjától és a barátaitól kapta, ami rengeteget jelentett számára. A pozitív visszajelzéseik és a folyamatos motivációjuk nélkül nem ment volna ennyire könnyen sem a felkészülés, sem a versenyzés. Ezen kívül igyekezett megőrizni a nyugalmát és arra koncentrált, hogy önmagát adja a verseny során. Tudta, hogy nincs egyedül és ez sok erőt adott neki.  

Tapasztalatai és élményei életre szólóak

– Összegezve a verseny óriási élmény volt számomra. Rengeteg új dolgot tanultam, nemcsak a modellkedés és a színpadi jelenlét terén, hanem önmagamról is. Megtanultam, hogyan kezeljem a stresszt, hogyan lehetek magabiztosabb és azt is, hogy mindig érdemes hinni magunkban. Új barátságokat kötöttem, fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg és úgy érzem, hogy a verseny minden szempontból csak előnyömre vált. Az egyik legfontosabb felismerés az volt számomra, hogy nem a győzelem a legfontosabb, hanem az, hogy minden lépésből tanuljunk és fejlődjünk. Az út, amit bejártam a verseny során, sokkal többet jelent számomra, mint bármilyen eredmény – zárta gondolatait Leskó Panna. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában