Támaszt nyújtanak

1 órája

Tűzifával segít rászoruló családokat az MVM Mátra Energia Zrt.

A visontai energetikai vállalat 50 köbméter tűzifát adományozott az Együtt, Szebb Jövőért Roma-Magyar Közhasznú Egyesület részére.

Szabó István

Az MVM Mátra Energia Zrt. 50 köbméter tűzifát adományozott a gyöngyösi székhelyű Együtt, Szebb Jövőért Roma-Magyar Közhasznú Egyesület részére, tájékoztatott az energetikai vállalat a közösségi oldalán. Ezzel több száz nehéz szociális helyzetben lévő, rászoruló családot támogatnak, tették hozzá. Közleményük kitér arra is, hogy emellett az MVM Energetikai Zrt. 500 ezer forintos támogatást nyújtott az egyesület részére a Szebb Jövőért díjátadó gála megrendezésére.

Lakatos Zsolt (balról) és Bóna Róbert István
Lakatos Zsolt (balról) és Bóna Róbert István
Forrás: MVM Mátra Energia Zrt. / Facebook

– Sok háztartásban nemcsak télen, hanem az év más időszakában is fontos segítség a tűzifa. Az MVM Mátra Energia Zrt. ezért döntött úgy, hogy támaszt nyújt annak a több száz családnak, akiknek gondot okoz a tüzelőanyag beszerzése. Az adományt társaságunk részéről Bóna Róbert István visontai bányaigazgató adta át Lakatos Zsoltnak, az Együtt, Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület elnökének. Az 50 köbméter tűzifát az egyesület önkéntesei juttatják el a rászoruló családok számára – részletezte az MVM Mátra Energia Zrt. a Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában