Négy

2 órája

Fotókiállítás nyílt az Agria Parkban

A Heves Megyei Fotóklub négy alkotójának megörökített pillanatai tekinthetők meg a bevásárlóközpontban.

Pénteken négy alkotó munkáiból nyílt kiállítás az Agria Park első emeletén. A Fotós négyes címet viselő tárlaton Tuzáné Csőke Margit, Csajági Csilla, Nagy Péter és Mazán László, a Heves Megyei Fotóklub tagjai mutatják meg képeiket a közönségnek. Az október 28-ig látható tárlatot Demeter Pál, a fotóklub vezetője nyitotta meg, a műsorban közreműködött Sőregi Villő. 

A négy alkotó közül a legfiatalabb, Mazán László mindössze tizenhét éves és hat éve fényképez, idén nyáron csatlakozott a fotóklubhoz. Nagy Péter hosszú évtizedek óta foglalkozik a pillanatok megörökítésével, néhány éve újra aktív tagja a körnek. Csajági Csilla már öt évtizede járja gépeivel a természetet és a városokat, Tuzáné Csőke Margit pedig tíz éve hódol hobbijának, s hat éve tanul új dolgokat a klubban. Az ő több tucatnyi portéjukat, csendéletüket, épített örökséget, eseményeket bemutató felvételeiket lehet megtekinteni a következő hetekben.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában