Labdarúgás

2023.06.09. 14:23

Gyöngyösön egy nagy hiányzó lesz, a Pápából kettő

Felteheti idei teljesítményére a koronát a Gyöngyösi AK csapata. A zöld-fehérek már csak egy lépésre vannak az NB III.-ba jutástól, ehhez elegendő megőrizni az egy hete Pápán szerzett egygólos előnyt.

B. Cs.

Vernyik Dávid (a labdával) kihagyja a visszavágót

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Területi osztályozó mérkőzés az NB III.-ba jutásért, 2. forduló:

GYÖNGYÖSI AK–PÁPAI PERUTZ FC

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, vasárnap, 17.00. V.: Hanyecz Bence (Zahorecz, László).

Múlt vasárnap 1–0-s győzelemmel tért haza a Heves vármegyei I. osztály bajnoka a Veszprém vármegyei élvonalban második helyen záró pápaiaktól. A házigazdák nemcsak gól-, hanem emberhátrányba is kerültek az odavágón, két játékosukat ugyanis kiállította a sípmester. Ez egyben azt is jelenti, hogy sem a csapatkapitány, Horváth Tamás, sem a jobbszélső, Nagy Krisztián nem léphet pályára a Mátraalján.

– Hiányzó nálunk is lesz, Vernyik Dávid sajnos nem állhat rendelkezésre, de gondoskodunk a pótlásáról – közölte a GYAK vezetőedzője, Majzik Zoltán. – Tisztában vagyunk vele, hogy az i-re most feltehetjük a pontot, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a pápaiak nehogy kiénekeljék a sajtot a szánkból. 

Tudjuk jól, hogy még egy rúgott góllal kedvezőbb helyzetbe kerültünk volna, de nem ezen rágódunk, hanem ahogy eddig, most is a saját játékunkra összpontosítunk. 

Felkészülünk minden eshetőségre, és túl vagyunk már jó néhány olyan meccsen, ahol nyomás alatt futballozva is bizonyított a csapatunk. Reméljük, hogy a Füzesabony elleni találkozóhoz hasonló hangulat vár ránk vasárnap, ahol az NB III.-ba jutással szeretnénk örömet szerezni a várhatóan népes számú és nagyon lelkes közönségünknek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában