Vízilabda

2023.12.08. 10:05

Egri származású szakember veszi át Varga Dániel helyét az OSC-nél

A vezetőedző Varga Dániel az idény végén elhagyja a Genesys-OSC Újbuda OB I.-es férfi csapatát és a következő szezontól a BVSC-Zugló együttesét irányítja.

Sike Károly

Kovács Cs. Róbert szeniorként a Bárány-uszodában is pólózott

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2024/2025-ös idénytől Kovács Cs. Róbert lesz az OSC Újbuda OB I.-es férfi csapatának a vezetőedzője. A fővárosi klub közleményében jelezte, hogy a játékosként 2008-ban olimpiai bajnok Varga Dániel helyét jövő nyáron jelenlegi segítője, Kovács Cs. Róbert veszi át. További változás, hogy a klub menedzsere a jelenlegi csapatkapitány, Tóth Márton, míg a technikai vezető Decker Ádám lesz.

Kovács Cs. Róbert Egerben kezdett pólózni, majd Újpesten, a Vasasban, a Honvédban és a nápolyi Posillipo együttesében folytatta pályafutását. Négyszer nyert magyar bajnokságot, kétszer Magyar-kupát, bronzérmet szerzett a Bajnokok Ligájában, korábban pedig ezüstöt az ifjúsági Eb-n. Játékoskarrierjét az UVSE-ben fejezte be.

A 40 éves Varga Dániel aztán a vlv.hu szaklapnak nyilatkozva elárulta, hogy a BVSC-nél folytatja a pályafutását, de részleteket nem közölt a szerződéséről.
A BVSC a harmadik, az OSC a negyedik helyen zárta az OB I. szerdán zárult alapszakaszát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában