Teremlabdarúgás

2023.12.07. 16:13

Felsőtárkány SC: majd' 100 gyermekkel építették a közösséget

A mozgással eltöltött nap felemelő érzéssel tölti el nemcsak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is – mondta az 1. Mikulás-kupa utánpótlás torna egyik szervezője, Nagy György.

Bódi Csaba

A jutalmazás nem maradt el a futballozás végén

Forrás: Agárdi Anett

A Felsőtárkány SC U7-es és U9-es csapatnak edzőjeként tevékenykedő Nagy György tréner kollégájával, az U11-es és az U13-as korosztályt gardírozó Berényi Péterrel közösen bonyolította le az 1. Mikulás- kupát. A Felsőtárkányi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében mintegy száz gyermeket sikerült megmozgatni a futball égisze alatt. Az eredményhirdetés korcsoportos bontásban történt úgy, hogy minden gyermek éremmel térhetett haza. Különdíjban részesültek a gólkirályok, a legjobb kapusok és a legjobb mezőnyjátékosok, sőt a sportszerűséget is jutalmazták a házigazdák.

– A torna hangulatos, élményekben gazdag és közösségépítő jellegű eseményt jelentett. Nem véletlen, hiszen a mai digitális világban, egy mozgással eltöltött nap, felemelő érzéssel tölti el nemcsak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is. Reméljük, sikerült hagyományt teremtenünk és a jövőben minél több gyermeket tudunk majd megmozgatni az ehhez hasonló tornával – emelte ki Nagy György.

Íme a bizonyság, hogy immár a magyar válogatott csapatkapitánya is példaképként szolgál  
Forrás: Agárdi Anett

A szervezők köszönettel tartoznak a Felsőtárkány SC elnökének Csáti Sándornak, az iskola igazgatónőjének, Bajzátné Szántósi Máriának, Agárdi Anett fotósnak, illetve minden szülőnek, akik segítették gyermekeiket és támogatták a rendezvényt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában