Kézilabda

2024.06.20. 09:20

Az egri utánpótlásban vállal szerepet a hazatérő Padla

Hét év után visszatér az Eger SZSE kötelékébe Padla József. Az Egerből indult 39 éves korábbi NB I.-es játékos majd edző, utánpótlás koordinátorként kapcsolódik be nevelőegyesülete vérkeringésébe.

Sike Károly

Padla József legutóbb Békésen dolgozott

Forrás: Békési FKC

Három év után, májusban távozott az NB I/B-s Optimum Solar-Békési FKC férfi csapatának kispadjáról Padla József. Tette mindezt azok után, hogy a dobogó harmadik fokára, feljutást érő pozícióba vezette a jórészt pályafutása elején járó ifjakkal teletűzdelt gárdát. A 39 éves szakemberre a jövőben új kihívások várnak, ráadásul olyan helyen, ami a szívének a legkedvesebb.

– Lokálpatrióta emberként szívügyemnek tekintem az egri fiatalok sorsát. Azt vállaltam, hogy minél több helyi gyereknek mutatok utat és segítem őket pályafutásuk kiteljesedésében. A végső cél, hogy stabil élvonalbeli játékosokat faragjunk belőlük – jelentette ki Padla József, aki a 2024/2025-ös szezontól utánpótlás koordinátorként tevékenykedik az Eger SZSE kötelékében miközben az U20-as gárdát is trenírozza.

 – A teljes utánpótlást átölelő feladat vár rám, hiszen az edzéshelyszínek összehangolása éppúgy a feladataim közé tartozik, mint a segítségnyújtás, esetleges szakmai iránymutatás a különböző korosztályú csapatok edzőinek. Izgalmas kihívásként tekintek a feladatra, amiben szeretnék eredményesen tevékenykedni. A munkám visszaigazolását majd azt jelenti, ha minőségben tudunk előrelépni és a jelenleginél nagyobb merítési lehetőséget tudunk biztosítani a Tóth Edmond vezette NB I.-es felnőtt együttesnek.

Padla József edzői pályafutását az egri utánpótlásban kezdte, majd mezőkövesdi és hatvani gyerekekkel is foglalkozott. A felnőtt mezőnyben a Hatvani KSZE NB II.-es női és a Békési FKC NB I/B-s férfi csapatát irányította.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában