Kézilabda

2024.07.15. 12:54

HE-DO B. Braun Gyöngyös: csehországi torna is szerepel a felkészülési programban

Szerdán találkozik először a HE-BO B. Braun Gyöngyös NB I.-es csapatának 2024/25-ös kerete a Dr. Fejes András Sportcsarnokban. A hét második felében fizikai felméréseken vesznek részt a kézilabdázók, a bajnoki felkészülés július 22-én, hétfőn kezdődik.

Sike Károly

Schäffer Zsolt ismét teljes értékű munkát végezhet

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A gyöngyösiek vezetőedzője, Bíró Balázs érdeklődésünkre elmondta: a decemberben keresztszalag-szakadást szenvedett Schäffer Zsolt is velük kezdi a közös munkát, ugyanakkor a térdműtéten átesett Kovács Gergő egyelőre külön készül, de a szeptemberi bajnoki nyitányra várhatóan bevethető lesz.

– A második héten játsszuk az első edzőmérkőzést, augusztus 2-án a PLER-Budapest együtteséhez utazunk – osztotta meg Bíró Balázs. – A folytatásban tervezünk közös gyakorlást a Dabassal és az Egerrel is, összesen hét edzőmeccs szerepel a programban. Augusztus harmadik hétvégéjén pedig Csehországba utazunk egy kétnapos tornára, ahol a hazaiak mellett szlovák és lengyel csapat is lesz az ellenfelek között.

Új játékosként szerepel a gyöngyösieknél a Meskov Breszt együttesétől érkező fehérorosz kapus, Ilya Usik, a Mezőkövesdről igazolt beálló, Dobi Sándor valamint a legutóbb a PLER gárdájában játszó szerb jobbátlövő, Mitar Markez.

Így nézhet ki a 2024/2025-ös keret
KAPUSOK: Ilya Usik (fehérorosz), Alekszandr Tomics (szerb), Gyánti Barnabás
JOBBSZÉLSŐK: Lakosy Máté, Jaros Olivér
JOBBÁTLÖVŐK: Schäffer Zsolt Mitar Markez (szerb), Nagy Ádám
IRÁNYÍTÓK: Ubornyák Dávid, Gráf Martin, Martin Potisk (szlovák)
BEÁLLÓK: Hegedüs Márk, Jóga Nórbert, Dobi Sándor
BALÁTLÖVŐK: Bodor Márk Dániel, Kovács Gergő
BALSZÉLSŐK: Edwards Olivér Máté, Gyallai Bercel

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában