Labdarúgás

2024.07.24. 17:16

Jázmin út-Vámosgyörk: hatan nem robognak tovább a gyorssal

A 2023/24. évi Heves vármegyei II. osztályú bajnokságot nemcsak megnyerte a Jázmin út-Vámosgyörk csapata, fentebb is lépett az I. osztályba, ahonnan 17 éve búcsúzott.

Bódi Csaba

Vernyik Dávid figyelme inkább már a család felé irányul

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Gyorsan tovaszállt a Domoszló elleni aranymeccs (2–1) után eufória Vámosgyörkön. Az ünnepi órákat követő pihenést követően azonban beleállt a munkába a gárda, igaz, többen jelezték, ilyen-olyan okok miatt ők már nem vállalják a magasabb szinten történő szereplést. Fél tucat labdarúgót (Vernyik Dávid, Barkóczi Bence, Farkas Máté, Tari Zoltán, Koncz Martin, Koncz Alex) sosem egyszerű pótolni, de persze erre kísérletet tettek a györkiek és a feladat részben sikerült. Pilinyi István, Sinka Zétény, Derda Dominik Kolos és Fekete Bence csatlakozása már bizonyosra vehető, és megvan a szándék, vele együtt pedig az elképzelés is a további erősítésekre.

Az eddigi edzőmeccsek eredményei (Héhalom 3–5, Nagyréde 0–3) abba az irányba hatnak, hogy van még mit csiszolni Szerdahelyi Gábor edzőnek. Erre újabb edzőmeccsek kínálnak alkalmat az első tétmérkőzést jelentő, Gyöngyöstarjáni RE otthonában augusztus 10-én rendezendő Heves Vármegyei Kupa-párharc előtt.

A vámosgyöriek eddigi játékosmozgásai

Érkezett (4):
Pilinyi István (Nagyréde SC)
Sinka Zétény (Nagyréde SC)
Derda Dominik Kolos (Maklár SE) 
Fekete Bence (újrakezdte)

Távozott (6):
Vernyik Dávid (abbahagyta)
Barkóczi Bence (Abasár SE)
Farkas Máté (Jászárokszállási VSE)
Tari Zoltán (Visonta SC)
Koncz Martin (Adácsi DSE)
Koncz Alex (Adácsi DSE)


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában