Labdarúgás

2024.07.21. 19:46

Adácsi DSE: csak a helyi értékekre támaszkodnak

Négygólos győzelemmel kezdte felkészülési mérkőzéseit a Heves vármegyei futballéletbe 16 év múltán visszatért Adács DSE, ahol elsősorban saját magukra alapoznak a III. osztály tagjaként.

Bódi Csaba

Az Adácsi DSE helyből akarja a legjobbat kihozni

Forrás: Beküldött fotó

Rafael Róbert, Varjú Zoltán, Koncz Alex, Nagy Attila, Pap Lóránt, illetve Varga Henrik. Említett nevek az Adácsi DSE–Pély SzDSE edzőmeccs (5–1) gólszerzői. Vagyis a Szabó Imre vezette adácsiak jól vették a rajtot, mégha ebben az esetben nem is bajnoki mérkőzésről van szó. 

Győzni mindig jó érzés és ez kovácsolja a csapategységet, amire azért is van nagy szükség, mert teljesen új keretről van szó, amely így együtt most készül és játszik először. Az állományt 22 labdarúgó alkotja, akik adácsiként hat klubtól értek haza. A fennmaradó 12 játékos mindegyike új igazolás.
Az Adácsi DSE csapata a bajnoki nyitányt jelentő augusztus 18-i játéknapon az Istenmezeje SE 1926 vendégeként kezdi a szezont.

A visszatérők névsora

Tóth Bence, Rafael Rikárdó, Koncz Alex, Koncz Martin, Rézműves István (mind Jázmin út-Vámosgyörk)
Barai Dávid (Nagyréde SC)
Ócsai Gábor (Energia SC Gyöngyös)
Vas Tibor Endre (Gyöngyöshalász SE)
Tóth Simon (Mátranovák)
Pap Lóránt (Jászárokszállási VSE)


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában