Labdarúgás

2024.07.16. 16:19

NB III.: változás történt az Északkeleti csoportban

A Körösladányi MSK visszalépése miatt egy helyen módosult a mezőny összetétele a 2024/25. évi NB III. Északkeleti csoportjában.

Bódi Csaba

Az SBTC maradt az NB III.-ban

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

„Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a Csepel TC felnőtt férfi csapata a tegnapi napon (július 15) az Északkeleti csoportba lett besorsolva. Azonban a Körösladány visszalépése miatt, végül a Délkeleti csoportba kerültünk át. Első mérkőzésünket az ESMTK ellen játsszuk.” – szerepel a Csepel TC közleményében.

A fentiek értemében felszabadult egy hely az Északkeleti csoportban, amelyben a három Heves vármegyei csapat (Eger SE, FC Hatvan, Füzesabonyi SC-Erőss út) szerepel. Az MLSZ indulásra történő felkérését az SBTC elfogadta, így a nógrádiak maradtak a Nemzeti Bajnokságban. Ebből adódóan az 1. fordulóban FC Hatvan–SBTC találkozót rendeznek július 28-án. Legalábbis most ez a helyzet...

Az NB III. Északkeleti csoportjának csapatai (16): 

Cigánd SE, Debreceni EAC, Debreceni VSC II., Diósgyőri VTK II., Eger SE, FC Hatvan, FC Tiszaújváros, Füzesabonyi SC-Erőss út, Karcagi SE, Kisvárda II., Mátészalkai MTK, Nyíregyháza Spartacus FC II., Putnok FC, SBTC, Sényő FC, Tiszafüredi VSE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában