Kézilabda

2024.07.23. 15:16

QHB-Eger: új másodedző segíti Tóth Edmond munkáját

Tapasztalt szakember segíti az új szezonban Tóth Edmond munkáját. Hegedüs Tibor másodedzőként csatlakozik a QHB-Eger NB I.-es férficsapata mellett dolgozó szakmai stábhoz.

Sike Károly

Tóth Edmond (elöl) és Hegedüs Tibor

Forrás: Bók Tamás/handballeger.hu

Hegedüs Tibor edzőként legnagyobb sikereit női vonalon érte el. A 2012/13-as szezonban vezetőedzőként bajnoki címig vezette az Eszterházy SC NB I/B-s női csapatát, majd az élvonalban Herczeg Béla segítőjeként tevékenykedett. A másod- és harmadosztályban számos dobogós helyezés fűződik a nevéhez. A Magyar Kézilabda-szövetség megbízásából 2017 és 2022 között szakfelügyelőként tevékenykedett. Az elmúlt években az Eger SZSE utánpótlásában vállalt szerepet.

– Amellett, hogy a mindennapi feladatokból is kiveszi a részét, a bajnoki mérkőzéseken a pálya széléről segíti a munkámat. Örülök a szerepvállalásának hiszen egy rutinos edző, minden bizonnyal nagy segítséget jelent majd a csapatnak – fogalmazott Tóth Edmond, aki 2016 februárja óta irányítja a mindenkori felnőttcsapatot.
Hegedüs Tibor utánpótlás-edzőként az Eger SZSE U16-os együttesét is trenírozza.

A QHB-Eger 14 fős felnőtt kerete hétfőn kezdte a közös erőgyűjtést a 2024/25-ös szezonra. A hathetes felkészülési időszak részeként kilenc edzőmérkőzés vár az együttesre. Elsőként pénteken a Tatran Presov vendégeként tart erőfelmérőt a gárda.
Az első bajnoki fordulót szeptember 7-én rendezik.

A szakmai stáb
Vezetőedző: Tóth Edmond
Másodedző: Hegedüs Tibor
Kapusedző: György Gábor
Erőnléti edző: Molnár Máté
Masszőr: Hudák Balázs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában