Kézilabda

2024.08.25. 14:39

Egerből beállót igazolt a Füzesabonyi SC

Első edzőmérkőzésén a szintén NB II.-es ÓAM-Ózdi KC együttesével szemben tizenöt gólos különbséggel (26–41) maradt alul az immár Bánik Roland vezette Füzesabonyi SC férfi csapata.

Sike Károly

Gönczi András (elöl) két évet játszott az egrieknél

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A bajnoki felkészülés jegyében az FSC legközelebb augusztus 30-án, pénteken 18.30-tól a Hajdúnánást fogadja, majd szeptember 5-én Hajdúszoboszlón tartanak erőfelmérőt Molnár Martinék.

– A Mezőkövesdről visszatérő Horváth Loránd és a Szinvaparti KSE csapatától érkezett Hangyel Norbert és Nagy Attila után Gönczi András is nálunk folytatja pályafutását, a 21 éves beálló a 2022/23-es szezonban tagja volt a QHB-Eger NB I/B-s bajnokcsapatának – osztotta meg Bánik Roland. – A saját utánpótlásból léphet feljebb Lányi Pál, Szabó Botond, Angyal Attila és Kiss Levente.
Hevér Tibor, Blazsek Milán és Varjú Péter a 2023/24-es szezon végén jelentette be visszavonulását, mint ahogy a jövőben Szabó Patrik szolgálataira sem számíthat a szakvezetés.

– Nagyon erős csoportba kerültünk, ahol a Salgótarján és az Ózd is NB I/B-s álmokat szövöget, úgy gondolom, még a felsőházi rájátszás kiharcolásához is komoly bravúrra lesz szükség – jelentette ki Bánik Roland.

A Füzesabonyi SC az NB II. C-csoportjába kapott besorolást. A szeptember 15-i nyitányon Gödöllőn lépnek pályára Nagy Dominikék.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában