Strandröplabda

2024.08.17. 18:11

Egri VSI: az újabb bajnoki cím U14-es párosban született

Tanítványai idei negyedik elsőségére nagyon büszke az Egri Városi Sportiskola edzője, Vincze Tamás.

Bódi Csaba

M. Kiss Márton és Vincze Márk mögött az edző, egyben édesapa, Vincze Tamás

Forrás: Vincze Tamás/Facebook

Az egri testnevelő, edző saját közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Vincze Márk és M. Kiss Márton alkotta duó egy forró és fárasztó nap végén megnyerte az U14-es strandröplabda országos bajnokságot. Az újabb aranyéremnek már jócskán volt „előszele”.

– Ilyen még nem volt. Célként nem szerepelt, de megtörtént, hogy 2011-es születésű srácaimmal a 2023/24-es szezon során megnyertük az U13-as országos röplabda bajnokságot, majd a Diákolimpiát és a Strandröplabda Diákolimpiát. Ezt követte az U14-es siker, amelyhez szívből gratulálok Marcinak és Márknak – írta Vincze Tamás.

Az Audi Hungaria Strandröplabda Magyar Bajnokság korosztályos döntőjét a Lupa Beach-en rendezik. A felnőtteknél vasárnap játsszák a döntőket, ahol a győztes páros a hölgyeknél és a férfiaknál is bruttó 2 millió 400 ezer forinttal gazdagodik. A második helyért nemenként 900, a harmadikért 600, a negyedikért pedig 300 ezer forint jár. 

A Lupa Beach a helyszíne a finálénak
Forrás: Vincze Tamás/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában