Labdarúgás

2024.08.09. 13:24

NB III.: harapós Füzesabony várja a diógyőri fiatalokat

A listavezető Eger SE ünneprontó lehet Karcagon az NB III. Északkeleti csoportjának 3. fordulójában, ahol a hatvaniak a kisvárdai, míg a füzesabonyiak a diósgyőri tartalékok ellen készülnek győzelemre.

Bódi Csaba

A füzesabonyiak pár nap frissítés után már a DVTK-ra fókuszálnak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap, 17.00:

KARCAGI SE (10.)–EGER SE (1.)

Karcag, Liget úti Sporttelep. V.: Nyekita Benjamin (dr. Bencze, Vilmányi).

Idén májusban átadott létesítményben futballozhatnak a csapatok, ahová Simon Antal ismerősként tér vissza. Az egriek vezetőedzője 2022-ben irányította a karcagiakat, akiket a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályban a bajnoki címig vezényelt a 2021/22-es idényben. Az immár Varga Attila vezényelte nagykunságiaknak a felújított sporttelep első NB III.-as mérkőzését az Eger SE-vel szembeni összecsapás jelenti, ahová éllovasként utaznak a piros-kékek.

Vasárnap, 17.30:

FC HATVAN (5.)–KISVÁRDA II. (9.)

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Erdélyi Balázs (Holpár, Cseresznyák).

Nyeretlent fogad a veretlen Hatvanban, igaz, a kisvárdaiak sem kaptak még ki ebben az szezonban. A házigazda az SBTC elleni 0–0 után a hétközi játéknapon a DVSC II. otthonában győzött (3–2), míg a szabolcsiak előbb Cigádon (1–1), majd vendéglátóként a Karcaggal (0–0) remiztek. A várdaiaktól piros lap miatt hiányik a 16 éves Szikszai Hennagyij, ez a tény persze aligha bír bármiféle befolyással a hatvaniak taktikáját illetően.

FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT (16.)–DVTK II. (6.)

Füzesabony. V.: Horváth Patrik (Vargha, Havasi-Németh). 

Nagyon nem arra számítottak a füzesabonyiak, hogy két NB III.-as mérkőzést követően pont nélkül, sereghajtó pozícióban állnak (Eger SE 0–2, Tiszafüred 2–3). A diósgyőri fiatalok putnoki bombával indítottak a címvédő otthonában (2–0), majd hazai pályán kikaptak a Tiszaújvárostól (0–1). Az FSC-hez a kiállított Szamosi Ádám nélkül, de a besenyőtelki Vincze Dániellel a soraikban utaznak a miskolciak, számítva arra, hogy nagyon motivált házigazda vár rájuk.

A további program

VASÁRNAP
17.00: DEAC–Nyíregyháza Sp. II.
17.30: Cigánd–Tiszafüred
17.30: Tiszaújváros–Sényő
17.30: Putnok–Mátészalka
17.30: SBTC–DVSC II.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában