Labdarúgás

2024.09.01. 19:31

Eger SE: legalább Nagy-Kolozsvári gólja szép volt

Idénybeli első döntetlenjét a remihalmozó kisvárdai tartalékok ellen könyvelhette el az egri együttes az NB III. Északkeleti csoportjának 6. fordulójában.

Bódi Csaba

Nagy_Kolozsvári Dániel (pirosban) a nagy gólt rúgott a kisvárdaiaknak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–KISVÁRDA II. 1–1 (0–0)

Eger, Szentmarjay Stadion, 100 néző. V.: Németh Gergely (Halmai, Vad A.).
EGER: Bukrán – Debreczeni, Lencsés, Valkay – Barócsi (Hamar, 60.), Farkas G., Zvara (Kozma, 82.), Sós (Nagy-Kolozsvári, 46.), Illés – Tóth M., Major. Vezetőedző: Simon Antal.  
KISVÁRDA: B. Ponomarenko – Bliznjuk (Benko, 18.), Kozacsuk, Rubus, Szirota – Babics, Matics – Pongó-Dankai (Kancsij, 46.), Prjamov, Ésik Á. (Simon, 46.) – Ötvös G. Vezetőedző: Törtei Tamás.

A mezőny eddigi legeredményesebb (10 gól) csapataként az egriek az első félidőben nem tudták feltörni a legkevesebb találatot (2) kapott gárda védelmét. Igaz, a várdaiak azt is igazolták, miért áll öt meccsből öt döntetlen a nevüknél, mindössze két rúgott góllal: a kapura nem jelentettek veszélyt. Aztán a szünetben beállt a hosszan tartó sérülése után már játékra kész Nagy-Kolozsvári Dániel, aki a 48. percben 22 méterről, jobbal a bal sarokba zúdította a labdát (1–0). 

Mindössze öt minutummal később egyenlített a szabolcsi  legénység, amit 16-oson belül kezezés előzött meg Lencsés Balázs részéről. A megítélt tizenegyest Kozacsuk Artur értékesítette (1–1). Mivel a folytatásban csak lehetőségekre futotta a felektől, a Kisvárda döntetlen-sorozata gyarapodott, aminek az először remiző egriek a legkevésbé sem örültek
GÓL: Nagy-Kolozsvári (48.), ill. Kozacsuk (53. – 11-esből). 
JÓK: Debreczeni, Farkas G., Nagy-Kolozsvári, ill. Rubus, Babics, Kozacsuk.

SIMON ANTAL: –  Agresszív, a párharcokat kereső csapattal találkoztunk, miközben mi inkább a játékban vagyuk jók. No, most ez nem sikerült, igaz, az viszont tetszett, hogy ebben is felvette a csapat a kesztyűt a vendégekkel. Az várható volt, hogy nem lesz gólfesztivál, a szerzett egy találat kevésnek bizonyult a sikerhez, ezzel együtt mi egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez. A kellemetlen stílusú, masszív csapat ellen meg kell becsülni az egy pontot is.

KÖVETKEZIK: Salgótarjáni BTC–Eger SE, szeptember 8., vasárnap, 16.00. 

A jáéknap teljes eredménylistája
Forrás:  adatbank.mlsz.hu
Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában