Labdarúgás

2024.09.01. 14:17

FC Hatvan: a hajnali ébresztő és a korai kezdés kifacsarta az energiát

A Tiszafüred 5–1-es legyőzése után háromgólos diósgyőri vereséggel könyvelte el az NB III. Északkeleti csoportjának 6. fordulóját a hatvani gárda.

Heol.hu

Polgár Patrik (balra) és társai számára nem hozott pontot a diósgyőri fellépés

Forrás: DVTK Média

DVTK II.–FC HATVAN 3–0 (0–0)

Miskolc, DVTK Stadion. V.: Nyekita Benjamin (Benkő R., Kovács Z.).
DVTK: Odincov A. – Bodnár B., Ferencsik S., Jurek G. (Furdertskyi B., 72.), Kiss L. (Sipos Zs., 66.), Fekete V. (Paizs J., 66.), Sáreczki Sz. (Benkő P., 46.), Zrinc M., Karnicki A., Herbák M. (Kovalenko N., 46.), Szakos B. Edző: Vincze Richárd.
HATVAN: Menczeles I. – Nagy Zs., Szabó Sz., Czibolya G. (Vince A., 63.), Mundi Z., Kitl K., Karácsony D. (Zsuppán D., 81.), Noel N., Dinka K. (Bartos N., 63.), Polgár P. (Burzi A., 52.), Szijártó B. (Kapitány B., 81.). Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Benkő P. (51., 57.), Furdeckij B. (78.).
JÓK: Menczeles I.

ZORAN SZPISLJAK: – Iszonyatosan nehéz meccs volt, ez vártuk és ez egyből ki is derült. Az első félidőben a csapat jó teljesítményt nyújtott, nagyon sok energiát beletettünk a meccsbe. Több jó támadást vezettünk, de sajnos gólt nem szereztünk. A második játékrészben lehetett érezni, hogy az öt órai kelés és a korán kezdődő találkozó kifacsarta belőlünk az energiát, ami az ellenfél kihasznált,  három góllal lezárva a találkozót. Mindenképpen akad sok pozitívum, amit ki lehet venni ebből a meccsből is, és továb kell építkeznünk, hogy a közeljövőben az ilyen párharcokat mi tudjuk pozitívan lezárni.
KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Sényő, szeptember 8., vasárnap, 16.00

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában