Labdarúgás

2024.09.01. 13:51

Füzesabonyi SC-Erőss út: hatodikra sikerült, véget ért a vereségsorozat

Öt vereség után első NB III.-as győzelmét a szintén újonc nyíregyházi tartalékoknál aratta a füzesabonyi együttes az NB III. Északkeleti csoportjának 6. fordulójában.

Heol.hu

Szanku Kristóf (fehérben) gólja döntötte el a nyíregyházi mérkőzést

Forrás: Nyíregyháza Spartacus

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC II.–FÜZESABONYI SC ERŐSS ÚT 0–1 (0–0)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep. V.: Vinter Béla (Márkus P., Tóth Á.).
NYÍREGYHÁZA: Harman L. – Selmeci J., Kovalecz S., Katkó K., Varga B., Bertók M., Cseh N., Czimer-Nyitrai Á., Horváth K., Milencovici N. (Harmat Zs., 66.), Savanya F. (Kalán Á., 80.). Edző: Török László.
FÜZESABONY: Slakta B. – Oláh N. (Tarnóczi R., 58.), Vajda Á. (Berki P., 58.), Oláh B., Szanku K. (Olasz D., 88.), Nagy G. (Kaló I., 58.), Nagy Á., Nagy M. (Briz Cs., 84.), Németh A., Bocsi P., Orosz M. Edző: Jeney Gyula.
GÓL: Szanku K. (47.).
JÓK: Németh A., Oláh B., Szanku K.

TÖRÖK LÁSZLÓ: – Nem sok helyzete adódott az ellenfélnek a mérkőzésen, de szokásunkhoz híven adtunk nekik lehetőséget a gólszerzésre, melyet egyből kihasználtak. Sok támadást vezettünk, de ami ránk jellemző, vagyis a pontatlanság, az folyamatosan visszaköszönt. A hozzáállással nem volt probléma, ám ez a negyedik mérkőzés zsinórban, ahol egy góllal kapunk ki. 
JENEY GYULA: – Ezen a mérkőzésen semmi más célunk nem volt, minthogy megszerezni a három pontot, amit rengeteg futással és alázattal meg is szereztünk. A játékon még finomítunk, de erre még rengeteg idő van.
KÖVETKEZIK: Füzesabony–DEAC, szptember 8., vasárnap. 16.00

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában