Beruházások

12 órája

Célegyenesbe értek a detki fejlesztések

Csuhány Bence, a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője Detken járt. Megtekintette a futó projekteket, fejlesztéseket.

Heol.hu

– Zajlanak a munkálatok, kívül-belül megújul és energetikailag is fenntarthatóbbá, korszerűbbé válik a hivatal épülete! A területfejlesztési forrásból megvalósuló beruházásnak köszönhetően az itt élőknek kényelmesebbé válik az ügyintézés, a az önkormányzati rezsiszámlák pedig jóval kedvezőbbek lesznek – írta közösségi oldalán Csuhány Bence, a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője.

Stefanovszki Tamás és Csuhány Bence
Stefanovszki Tamás és Csuhány Bence
Forrás: Csuhány Bence - Heves vármegye/Facebook

– Az óvoda épületén is gőzerővel dolgoznak, hogy a kicsik mielőbb modern, kényelmes környezetben tölthessék napjaikat. Az energiatakarékosság itt is kiemelt szempont: hőszigeteléssel, új fűtési rendszerrel és napelemekkel faragják le a költségeket – írta közösségi oldalán a látogatásról Csuhány Bence.

Hozzátette, TOP+ pályázati forrásból kapott új burkolatot a Petőfi út, így végre itt is biztonságosabbá és komfortosabbá vált a közlekedés! Kiemelte, Stefanovszki Tamás polgármester elkötelezetten dolgozik a településért, melynek eredménye mindenki számára kézzel fogható!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában