Labdarúgás

2024.08.30. 14:24

Eger SE, FC Hatvan: a „tarcsikat” nem szabad lebecsülni

A DVSC II. csapatától hétközben elszenvedett egri vereség megmutatta, hogy a tartalékcsapatokat illik komolyan venni, igaz, a jelenlegi erőviszonyok alapján illene legyőzni is. Ez érvényes a hatvaniakra is.

Bódi Csaba

Hegedűs Dávid már csak asszisztens edzőként segíti az egrieket, akik azonban szintén nem bánnak majd kesztyűs kézzel a kisvárdaiakkal

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az NB III. Észak-keleti csoportjának 6. fordulójában a Zagyva-partiak már vasárnap délelőtt pályára lépnek Diósgyőrben, míg az egriek immár nem 17.30-kor, hanem másfél órával korábban fogadják a kisvárdiak második számú csapatát.

Vasárnap, 11.00:

DVTK II. (9.)–FC HATVAN (4)
Miskolc, DVTK Stadion. V.: Nyekita Benjamin (Benkő, Kovács Z.).
Nagyot alkotott és ezzel jelentőset robbantott a hatvani együttes a Tiszafüred hibátlan mérlegének megszakításával. A szerdai 5–1-es győzelem megmutatta, milyen potenciállal bír Zoran Szpisljak együttese. Ahogy edző, úgy a nézők is a sárga-kékek ezen arcát szeretnék minél többször viszontlátni. Ezzel együtt igaz, az is boldogságra adna okot, ha Diósgyőrben mondjuk csak 1–0-ra tudna győzni a piros lapos Silimon Lórántot nélkülöző vendéggárda.

Vasárnap, 16.00:

EGER SE (3.)–KISVÁRDA II. (13.)
Eger, Szentmarjay stadion. V.: Németh Gergely (Halmai, Vad).
Örvendetes, hogy lőtt gólok (10) tekintetében az egriek vezetik a mezőnyt, az viszont már kevésbé derűs, hogy a kapott találatokat (10) illetően csak egy gárdát, a sereghajtó Füzesabonyt (11) előz meg az ESE. Ettől azonban fontosabb, hogy eddigi két hazai meccsén azt a Cigándot (3–0) és FC Hatvant (2–0) fektette két vállra Simon Antal csapata, amely a mezőny első feléhez tartozik. A Kisvárda II. pillananyilag a másik véglet úgy, hogy eddigi mind az öt mérkőzésükön döntetlent értek el a szabolcsiak, közte három gól nélküli meccsel és összesen 2–2-es gólkülönbséggel.

A játéknap teljes programja
Forrás:  adatbank.mlsz.hu
Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában