Ökölvívás

3 órája

7. Eger Kupa: a budvai vb-re is hangoltak

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség, az Észak-magyarországi ökölvívó régió, valamint az Egri Városi Sportiskola közös rendezvényére a magyarok mellett román, szlovák, moldáv és svéd versenyzők is érkeztek.

Sike Károly

A három versenynap 146 mérkőzés szerepelt a programban

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A háromnapos eseményen minden korcsoport megmutathatta tudását. Az ifjúsági versenyzők számára a torna remek felkészülési lehetőséget kínált az október végén Montenegróban sorra kerülő korosztályos világbajnokságra.
– A svéd és a moldáv ökölvívók az ifjúsági vb-re készülő csapattal tették tiszteletüket Egerben – osztotta meg az esemény főszervezője, Dorkó Péter. – A román ökölvívók között több Európa-bajnoki érmest is köszönthettünk, a junior Eb idei 52 kilós aranyérmese, valamint felnőtt női bajnokuk is részt vett az Eger Kupán. A magyar ifjúsági csapat felkészülését is segítettük a vb-re, amelyre majd Budvában kerül sor október 21-től. A három versenynapon minden indulónak több mérkőzése volt, úgy érzem, hogy mindenki elégedetten távozhatott. A külföldiek visszajelzése pozitív volt, örömmel térne vissza a következő esztendőben is. A három versenynap 146 mérkőzése jelzi, hogy nagyon népszerű versenyen vagyunk túl.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában