Klubélet

2 órája

Az egerszóláti Egészség és Sportnap részvtevői esélyt adtak maguknak és másoknak

Ötletgazdaként és szervezőként az Egerszóláti Köménymag Futóegyesület nevéhez fűződik az Egerszóláti Civilkerekasztal segítségével a településen először rendezett Egészség és Sportnap.

Bódi Csaba

Berecz Kinga step aerobic órát tartott

Forrás: Beküldött fotó

– Csordultig van a szívünk örömmel és büszkeséggel és nem magunk miatt, hanem miattatok – hálálkodott a megjelenteknek Verebélyi-Horváth Júlia, aki Nagy Istvánnal és Verebélyi Jánossal közösen hívta életre a helyi iskola udvarán lebonyolított eseményt. 

– Akik jöttetek és adtatok esélyt magatoknak és másoknak. Esélyt a véretekkel, három ember gyógyulásához. Tettétek ezt harmincan és szerettétek volna többen is, de egészségügyi okokból nem lehetett. Az Egri Magyar Rákellenes Liga munkatársainál hatvanöten szűrettetek vércukrot, prosztatát, koleszterint, míg az emlővizsgálaton 28 nő vett részt. A masszázson és Bemer mágnesterápia kezelésen egész nap meg sem álltak az ügyes kezű fiatal szakemberek. Népszerűnek bizonyultak a szuper gyümölcsök, a diabetikus és egyéb egészséges ételek, miközben ihattunk egészséges pár deci finom bort, szörpöt és aki kért, kanalazhatta a finom gulyáslevest.

Nagy István és Verebélyi-Horváth Júlia szervezőként jeleskedett
Forrás:  Beküldött fotó

A fentieken túlmenően Berecz Kinga step aerobic órájára, valamint Vinczepapp Katalin alak, illetve életmódváltással kapcsolatos tanácsaira is nagy igény mutatkozott.

Nagy Istvánék elismerőleg szóltak és köszönetüket fejezték ki mindazoknak, akik bármilyen módon támogatták a rendezvényt. Szerencsére sok ilyen személy és szervezet akadt.

– A visszajelzések alapján szinte biztos, hogy lesz folytatás, hiszen ezúttal mindenki „Egerszóláti Köménymag” volt – tette hozzá Nagy István.

Vinczepap Katalin (jobbra) is sokat tett a rendezvényért
Forrás:  Beküldött fotó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában