Labdarúgás

2 órája

MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóság: kupasiker és két különdíj Borsodból

Két győzelemmel és 7–0-s gólkülönbséggel nyerte az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóság csapata a Négy vármegye tornája néven kiírt rendezvényt Múcsonyban.

Bódi Csaba

A kupagyőztes Heves Vármegyei Igazgatóság és Társadalmi Elnökség csapata

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

A Sajóvölgye Focisuli Elek Ákos Utánpótlás Központjában a házigazda borsodiak, a békésiek és a nógrádiak előtt a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Igazgatóságának és Társadalmi Elnökségének csapata magabiztosan végzett a pénteken rendezett torna első helyezettjeként.

A Holecz Adrián (kapus), Nikl Gábor, Tóth Attila, Ludányi Nándor, Tóth Zoltán, Bocsi Zoltán, Mencsik László, Hegedűs Dávid, Ducsai József és Tarjányi Tibor alkotta gárda az első mérkőzésen 2–0-ra nyert a nógrádi gárda ellen. 

A gólokat Ludányi Nándor és Ducsai József szerezte. A négyes torna döntőjében aztán a vendéglátók vártak a Farkas Ádám, Domoszlai Péter és Tóth Zsolt vezette együttesre. A mieink 5–0-s sikerrel bizonyították, hogy ezen a napon ők számítanak a mezőny legjobbjának. A gólokon Ludányi Nándor (3) és Nikl Gábor (2) osztozott. A kupagyőztes gárdának és a csapat két különdíjasának Csank János mesteredző is gratulált az esemény díjátadóján, amelyet Kazincbarcikán tartottak.

A torna végeredménye:

1. Heves Vármegyei Igazgatóság
2. Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóság
3. Békés Vármegyei Igazgatóság
4. Nógrád Vármegyei Igazgatóság

Ludányi Nándor és Tóth Attila között Farkas Ádám Heves vármegyei igazgató 
Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

Különdíjak

Legjobb kapus: Kiss Gábor (Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóság)
Legjobb mezőnyjátékos: Tóth Attila (Heves Vármegyei Igazgatóság) 
Gólkirály: Ludányi Nándor (Heves Vármegyei Igazgatóság) 4 találattal


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában