Közélet

2013.12.21. 20:08

Játékok a kórház kis betegeinek

Az előző évekhez hasonlóan idén is ünnepi hangulatban, évzáró ünnepséggel búcsúzott a 2013-as esztentdőtől az egri Sanatmetal Kft.

G. R.

A rendezvényen, melyen rendszerint a cég munkavállalói vesznek részt, most is értékelték az idei teljesítményeket, beszéltek arról, milyen eredményeket mutathatott fel 2013-ban az Egerben működő vállalkozás, de szó esett arról is, milyen tervekkel vágnak majd neki a 2014-es  esztendőnek.

A cég az idén húsz százalékos növekedésnek örülhet, ezért a vállalat vezetése megköszönte dolgozóinak, hogy ebben segítették a céget, a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó munkatársak pedig átvehették az Év Dolgozója címet Farkas József cégvezetőtől.

Mindezek mellett a főként protéziseiről ismert egri orvostechnikai cég dolgozói és vezetése úgy érezte szeretne segíteni azokon, akik erre rászorulnak. A Sanatmetal felkarolta egy munkatársa adománygyűjtési kezdeményezését is. Az összegyűjtött kedves meglepetéseket, főként játékokból összeállított ajándékcsomagokat a cég az egri Markhot Ferenc kórház gyermekosztályának ajánlotta fel. A csomagokat szerdán dr. Fűtő László, a kórház főigazgatója vette át a cég telephelyén.


Fotó: Az ajándékozó sanatmetalos csapat. Farkas József ügyvezető (jobbról) mellette Fűtő László.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!