Az Igazság órája

2024.06.08. 14:33

Le kell fegyverezni a brüsszeli háborús uszítókat! (videó)

Alapjogokért Központ: Erősítsük meg Európa egyetlen békepárti kormányát a szavazatunkkal!

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője feljelenti Orbán Viktort, mert szerinte háborúval riogat

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Lennie kell egy olyan hangnak, amely akár az oroszokkal, akár a nyugattal és az ukránokkal szemben is azt képviseli, hogy legyen vége a háborúnak, ennek nem sok értelme van, fejezzétek be! – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kobza Miklós. A háború pusztításánál minden csak jobb lehet– érvelt az AK kreatív vezetője.

És ha ezt úgy értik meg Nyugat-Európában és Brüsszelben, hogy vasárnap küldünk nekik egy jelzést, hogy a kontinens egyetlen békepárti kormányát megerősítjük a szavazatainkkal, akkor így küldünk nekik üzenetet! De ezt az üzenetet célba kell juttatni, hogy a brüsszeli háborús uszítókat és őrülteket lefegyverezzük, ez a tét

– hangsúlyozta a vasárnapi választással kapcsolatban Kobza Miklós.

Azért kell most mozgósítani a békepárti szavazókat, hogy később ne a katonákat kelljen – érvelt Dornfeld László, a központ vezető elemzője. Nagyon alattomos a magyarországi dollárbaloldal, mert Márki-Zay Péter alatt még tiszta lapokkal játszottak, elmondták, hogy küldenénk katonákat, ha a NATO azt kéri. Most már az megy, hogy a kormány kelti a háborús hangulatot, ők ilyenről nem is tudnak, Magyar Péter feljelenti Orbán Viktort, mert szerinte háborúval riogat. Rájöttek, hogy idehaza nincs vevő a háborúpártiságra, ezért próbálják diszkreditálni a békepárti álláspontot. Nem szabad ennek felülni! – hangsúlyozta Dornfeld László.

Kobza Miklós egy sor olyan friss nyugati nyilatkozatot ismertetett a műsorban, amelyek világosan bizonyították az, hogy a nyugati vezetők nem a tűzszünetben, a béketárgyalások azonnali megkezdésében érdekeltek, hanem a konfliktus elnyújtásában.

Tehát amiről mi beszélünk, a magyar kormány és a magyar jobboldal beszél, hogy a nyugat sodródik bele egy olyan konfliktusba, ami egyébként nem az ő konfliktusa, ez tényszerűen igaz

– hangsúlyozta az Alapjogokért Központ kreatív vezetője.

Dornfeld László emlékeztetett: az I. világháború előtt egy több évtizedes béke volt Európában. Most ugyanúgy több évtized telt el az utolsó nagy európai háború, a II. világháború óta. Alig vannak már életben olyanok, akik átélték azt. A nyugatnak a háborúval kapcsolatban a közvetlen élménye, hogy elmentek néhány országba és a helyi „pizsamás” különítményt különösebb erőfeszítés nélkül felszámolták. Néhányan meghaltak sajnálatos módon, de a többiek dicsőségesen hazatértek. Az orosz háború nem ilyen, ezt az Ukrajnából élve hazatért zsoldosok is tanúsíthatják, akik nehezményezték, hogy az oroszok visszalőttek – hangsúlyozta a vezető elemző.

Az Igazság órájának fenti adását itt nézhetik, hallgathatják meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában