Hirdetés

2024.07.26. 08:00

Vármegyei szinten is a Mercedes-Benz Miskolc a legsikeresebb – 40%-os piaci részesedés a prémiumautó-szegmensben!

Az idén már kétszeres „Év Mercedes-Benz Márkakereskedése” díjjal büszkélkedő miskolci cég az újabb hatalmas elismerés ellenére sem dőlt hátra. Habár óriási beruházásuk, az új, világszínvonalú szalonjuk megépítése rengeteg kihívást és munkát jelent számukra, mégis egyre magasabbra helyezik a mércét önmaguk és a konkurencia számára egyaránt.

PR cikk

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a luxus­autó-márka miskolci képviselete lenyűgöző értékesítési eredményeket produkált az év első felében. A Mercedes-Benz Miskolc, a tavalyi év hasonló időszakához képest, 27-ről 40%-ra tudta növelni piaci részesedését a régióban, ami azt jelenti, hogy az összes, Borsod vármegyében eladott prémiumautó 40%-át ez az egy szalon értékesítette!

Arról, hogy mi a sikerük titka, és hogyan tudják fenntartani folyamatos növekedésüket, Táncos Gábort, a cég értékesítési és szalonvezetőjét kérdeztük.

 

Nagy titok nincs – kezdi mosolyogva Gábor. 
Mindig is törekedtünk arra, hogy munkánkat a márkához méltó módon és színvonalon végezzük. Ehhez elengedhetetlen, hogy az évek alatt sikerült egy olyan csapatot és munkahelyi légkört kialakítanunk, ahol a kollégák tudnak azonosulni ezzel a látásmóddal, szeretik a munkájukat, és elhivatottságuknak, valamint a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakészen tudják kielégíteni a vásárlók igényeit. Nagyon jó látni, hogy az ügyfelek elégedettsége és az első fél évünk értékesítési számai ismét azt igazolják, hogy jó úton járunk!

 

Természetesen a megfelelő termékek nélkül nem tudnánk hozni ezeket az eredményeket. A folyamatosan frissülő modellpaletta nemcsak a visszatérő, hanem egyre több új ügyfelünknek nyeri el a tetszését. 

A népszerű E-osztály új generációja még mindig nagy érdeklődésre tart számot, de a teljesen új CLE coupé és cabrio, vagy az ikonikus új G-osztály is nagyszerű fogadtatásnak örvend. 
Egyre nagyobb az igény az elektromos autók iránt is. Ez köszönhető a töltő-infrastruktúra és a technológia fejlődésének, valamint a közvélemény átalakulásának is. Továbbá az sem elhanyagolható tényező, hogy EQ-modelljeink most 4 millió forintos kedvezménnyel elérhetők, valamint bizonyos elektromos modelljeink – mint az EQA, EQB, EQE Sentiment – még további 4 millió forintos állami támogatással vásárolhatóak meg vállalkozások számára! 
Egyre népszerűbbek elektromos kisteherautóink is, melyek szintén kedvezményes áron elérhetők az állami támogatás révén.

Kisbuszaink és hagyományos üzemű kisteherautóink közül az új Sprinter és új Vito modelleket, valamint az új V-osztályt keresik leginkább ügyfeleink. A sportos AMG-modelleket kedvelők is a legjobb helyen járnak nálunk legyen szó a dinamikus A45 S-ről, az agilis SUV-ról, a GLE 63 S-ről, az 585 lóerős GT 63-ról vagy a lenyűgöző luxuslimuzinról, az S 63-ról, mindegyik modell akár készletről is elérhető márkakereskedésünkben – mondta el Táncos Gábor szalonvezető.

 

Fejlődésük következő lépcsőfoka az idén megnyíló új, a legmodernebb, legszigorúbb szakmai elvárásoknak is megfelelő márkakereskedés és márkaszerviz. A 3 milliárd forintos beruházás eredménye egy 3600 négyzetméteren elterülő épületkomplexum lesz, ahol az új szalonkoncepció (melyet MAR20X-nek hívnak) célja, hogy a legmagasabb szintű szakmai és ügyfélelvárásoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújthassák, de megtartva azt a bensőséges, baráti légkört, ami a mostani szalonnak is az egyik legfőbb erénye. Az építkezés már a célegyenesben jár, nemsokára megkezdődhet a birtokbavétel és az átköltözés, amely új lendületet adhat, és még tovább növelheti a vállalkozás sikerét!

https://mbmauto.hu/

https://www.facebook.com/mercedesbenzmiskolc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában