Kitüntetés

2023.07.08. 16:00

Miniszteri elismerést kapott az egri tűzoltó főorvos

Három vármegye tűzoltóinak egészségéért felel.

Heol.hu

Dr. Nagy Kálmán

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Semmelweis nap alkalmából emléktárgyat ajándékozott a napokban dr. Nagy Kálmánnak, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Humán Szolgálat, Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központ főorvosának - közölte portálunkkal Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő.

kitüntetés, emléktárgy, főorvos, elismerés
Kormosné Kovács Eleonóra és Dr. Nagy Kálmán
Forrás: Nagy Csaba tű. fhdgy

Dr. Nagy Kálmán orvos és asszisztense, Kormosné Kovács Eleonóra 2017. szeptember 1-től három vármegye, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád egészségügyi ellátását végzik és szervezik, illetve folyamatosan dolgoznak az állomány egészségtudatosságának fejlesztéséért. A doktor úr elmondta, hogy nagy megtiszteltetésként élte meg a jutalmat. Hozzátette, hogy hálásan köszöni asszisztense, Nóri segítségét, hiszen az ő felkészültsége és odaadása teszi teljessé a csapatmunkájukat - fogalmazott Nagy Csaba.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!