Látta őket?

2024.07.08. 15:32

Nem tudni, hova tűntek a tinilányok, keresi őket a mezőkövesdi rendőrség

Két lány tűnt el június 6-án. A mezőkövesdi rendőrök kérik, aki látta őket, értesítse a hatóságot.

Heol.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Simon Enikő Mirjam és Kónya Bianka 16 éves mezőkeresztesi lakosok eltűnése ügyében, közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

– A lányok július 6-án 13 óra körül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermekotthonából ismeretlen helyre távoztak, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Simon Enikő hosszú fekete hajú, barnászöld szemű, 158 centiméter magas, testsúlya 55 kilogramm, illetve szemüveget visel és fogszabályzója van. Kónya Bianka hosszú barna hajú, barna szemű, 170 centiméter magas, testsúlya 50 kilogramm illetve szemüveget visel – írták róluk.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható lányok hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában