Elfogás

2024.08.01. 13:16

Kömlői férfit fogott a rendőrség, drog volt nála + videó

A hevesi nyomozók egy kömlői férfit vontak eljárás alá.

Molnár Helga

Mint, ahogy arról korábban hírt adott a rendőrség, a Heves vármegyében élők a közeljövőben többször is számíthatnak kábítószerrel vagy új pszichoaktív anyaggal kereskedők elfogására – írja a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Így volt ez 2024 júliusának utolsó hajnalán is, amikor a Hevesi Rendőrkapitányság és a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, az Agria MEKTA egységének közreműködésével egy kömlői fiatalembernél kopogtattak. A 25 éves férfi elfogását követően otthonában kristályos állagú, új pszichoaktív anyag gyanúját keltő rögök, patikamérlegek, valamint a csomagolásához használt alufólia került elő. A nyomozó hatóság azzal gyanúsítja a férfit, hogy lakókörnyezetében árulta az illegális szert, amit kihallgatásakor el is ismert. Ellene – őrizetbe vétele mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte a letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!