Díjazás

2024.09.17. 19:00

Az egri börtön néhány munkatársát elismerték Szent Adorján-napján

Szeptember 10-én volt az ünnepség.

Molnár Helga

Az egri börtönben dolgozók közül többen részesültek elismerésben

Forrás: bv.gov.hu

A napokban ünnepelték a büntetés-végrehajtás védőszentjének, Szent Adorjánnak a napját, amely alkalomból központi és helyi ünnepségeket szerveztek szeptember 10-én – írja a Heves Vármegyei Büntetés-Végrehajtási Intézet.

Dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, bv. főtanácsos, a büntetés-végrehajtási szervezet országos parancsnoka a büntetés-végrehajtási szolgálatért emlékplakett ezüst fokozatát adományozta, egyben pénzjutalomban részesítette Sajbán Józsefné címzetes főtörzsőrmestert, a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet körletfelügyelőjét, valamint pénzjutalomban részesítette Stanev Fatime főhadnagyot, a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet főelőadóját.

A helyben rendezett ünnepségen Molnár Tamás bv. alezredes, a Heves Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka adott át elismeréseket. Kiemelkedő szolgálati tevékenységük elismeréséül írásbeli dicséretben és pénzjutalomban hat kolléga, besorolási kategóriájához tartozó fizetési fokozatában soron kívül előresorolásban két kolléga részesült. Továbbá 50. születésnapja alkalmából és kiemelkedő  szakmai tevékenysége elismeréséül karórát hárman kaptak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában