Érdemérem

2 órája

Elismerést is osztottak ki at RSOE taggyűlésén

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület bronz fokozatú érdemérmét kapta Mutnyánszki Tibor tűzoltó alezredes.

Heol.hu

- Megtartottuk a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) vármegyei taggyűlését a napokban, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, közölte portálunkkal a katasztrófavédelem.

Dobai Sándor (jobbra), az RSOE elnök bronz fokozatú érdemérmet adott Mutnyánszki Tibor tűzoltó alezredesnek
Dobai Sándor (jobbra), az RSOE elnök bronz fokozatú érdemérmet adott Mutnyánszki Tibor tűzoltó alezredesnek
Forrás: Heves VMKI

Az eseményen az egyesületet Dobai Sándor, az RSOE elnöke, illetve Albert Kornél elnöki tanácsadó képviselte. A rendezvényre meghívták Nagy Sándor nyugállományú polgári védelmi ezredest, a Heves Megyei Polgári Védelmi Szövetség elnökét is.

Elsőként Plachi Péter tűzoltó ezredes, a vármegyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese köszöntötte a megjelenteket, kihangsúlyozva a két szervezet között régóta fennálló szakmai együttműködés fontosságát. Ezt követően Mutnyánszki Tibor tűzoltó alezredes, vármegyei RSOE titkár tartott előadást, felvázolva a szervezet szakmai tevékenységét, illetve az év közben megtartott rendezvényeket. Egyik legjelentősebb közös feladatként kiemelte, hogy az RSOE által üzemeltetett poroszlói viharjelző karbantartásában a Heves vármegyei tűzoltók is közreműködtek, magasból mentő gépjárművel segítették a munkálatokat.

A gyűlésen a tagok Mutnyányszki Tibor tűzoltó alezredest a szervezet titkárának újraválasztották, illetve megválasztották Kovács Sándor tűzoltó alezredest az egyesület titkárhelyettesének. A gyűlés zárásaként egy elismerés átadására is sor került. A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület elnöksége az RSOE érdemérem bronz fokozatát adta át Mutnyánszki Tibor tűzoltó alezredesnek, amellyel a titkár eredményes munkáját ismerték el.  Búcsúzásként a vármegyei katasztrófavédelem és az RSOE vezetői az eddigi közös munkát méltatva további sikeres együttműködést kívántak egymásnak.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában