Egyeztettek

3 órája

A Heves vármegyei Fidesz-KDNP frakció készül a közgyűlés alakuló ülésére

A pártszövetség képviselői áttekintették a még hátralévő teendőket, mondta Csuhány Bence listavezető. Szókovács Péter szerint feladat van bőven, viszont elkötelezettségből sincs hiány.

Szabó István

– Képviselőtársaimmal áttekintettük az októberben alakuló vármegyei közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója előtt álló feladatokat – tájékoztatott Csuhány Bence, a pártszövetség Heves vármegyei listavezetője a közösségi oldalán.

Egyeztet a vármegyei közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója
Egyeztet a vármegyei közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója
Forrás: Csuhány Bence - Heves vármegye / Facebook

– Egyeztettük az alakuló ülés előtti teendőket. Azért dolgozunk, hogy a vidék tovább erősödjön! Hajrá, Heves vármegye – fogalmazott Csuhány Bence a Facebook-oldalán.

A megbeszélésről Szókovács Péter, a közgyűlés leendő tagja, Gyöngyös október elsején hivatalba lépő polgármestere is beszámolt a közösségi oldalán. 

– Jövő héten megalakul a Heves Vármegyei Közgyűlés, az azt követő héten pedig Gyöngyös új képviselő-testülete is megkezdi munkáját. Mindkét önkormányzati hivatalnál zajlik az átadás-átvétel előkészítése, de a testületi munkára is készülünk. Feladat van bőven, viszont elkötelezettségből sincs hiány! – részletezte Szókovács Péter a Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában