Brutalitás

2 órája

Félholtra verték rablói a tarnaörsi férfit + videó

Letartóztatták őket.

Heol.hu

Az otthonában vert félholtra két rabló egy tarnaörsi férfit, akinek a pénzét és a telefonját is ellopták, majd elmenekültek – számolt be róla a Tények. Az áldozat kis híján belehalt a verésbe, de még volt annyi ereje, hogy segítséget kérjen a szomszédjától, aki mentőt hívott hozzá. A megtámadott férfi kórházba került, a rendőrök pedig elfogták a rablókat.

A beszámolóból kiderült, törött kijelzős telefonért és néhány ezer forintért verték meg a férfit. Egy helyi nyilatkozott is.
– Kinn voltak a rendőrök, a polgármester is. Megszúrták, s így még át tudott menni a szomszédjához, hogy segítséget kérjen. Állítólag szilánkosra tört a koponyája, s azóta megműtötték, már jobban van – mondta.

Erről mi is írtunk a napokban, az Egri Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását ennek a két férfinak. A bíróság azt is megállapította, hogy a gyanúsítottak vonatkozásában fennáll a bűnismétlés konkrét és reális veszélye is, tehát az, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követnének el. A végzés nem végleges. Az ügyész további letartóztatási ok, a bizonyítás veszélyeztetésének megállapítása, a gyanúsítottak pedig szabadlábra helyezésük érdekében jelentettek be fellebbezést. A gyanúsítottak védői az ülésen nem vettek részt, 3 nap áll rendelkezésükre a fellebbezés bejelentésére. A fellebbezések folytán az Egri Törvényszék másodfokú tanácsa hoz majd döntést, addig a gyanúsítottak biztosan letartóztatásban maradnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában