Vízilabda

2 órája

Digi-Eger: a férfiakra bajnoki, a nőkre kupameccs vár

A Digi-Eger férfi és női csapata is hazai pályán szerepel szombaton. A programot a hölgyek nyitják.

Heol.hu

A Digi-Eger női csapata már délben vízbe ugrik

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 5. fordulójának mérkőzése:

DIGI-EGER (10.)–SZEGEDI VE (5.)
Eger, Bitskey Aladár Uszoda, szombat, 16.00. V.: Csanádi Zs., Kovács S.
Idei egyetlen bajnoki győzelmét (10–8) a sereghajtó pécsiek ellen aratta az egri gárda, míg a Szolnokkal, a BVSC-vel és a Vasassal szemben pont nélkül zártak Rádli Rajmundék.

A Szegedi VE négy mérkőzést követően két győzelemmel és két vereséggel áll a tabellán. A Kaposvári VK legyőzése (13–10) mellett óriási fegyverténynek számít, hogy a tavalyi ezüstérmes, Bajnokok Ligája-szereplő Vasas-Plaket skalpját is sikerült megszerezni (15–13) Kiss Csaba edző együttesének.
Szeptemberben a bajnoki felkészülés jegyében rendezett Pócsik Dénes-emléktornán 13–9-re nyert a Szeged a házigazda Eger ellen.

A BENU Női Magyar Kupa negyeddöntőjének 1. mérkőzése:

DIGI-EGER–BVSC-MANNA ABC
Eger, Bitskey Aladár Uszoda, szombat, 12.00. V.: Varga Cs., Kollár Gy.
Négy nap alatt háromszor mérkőzik meg a BVSC-vel az egri gárda. A szerdai bajnoki találkozót (14–13) követően a sors úgy hozta, hogy a kupaküzdelmek negyeddöntőjében is farkasszemet nézhet a két csapat. 

A Digi-Eger vezetőedzője, dr. Sike József úgy fogalmazott: két hasonló játékerőt képviselő csapat találkozik egymással, ahol megjósolhatatlan a párharc kimenetele. Szerdán hullámzó játékot hozó mérkőzésen az egriek a harmadik negyedben kerültek fölénybe, s négygólos hátrányból fordították a maguk javára az eredményt. 

A párharc második mérkőzését vasárnap 19 órától rendezik a Szőnyi úti uszodában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában