gasztronómia
2019.05.20. 11:06
A kovászos kenyerek és a noszvaji lekvárok is sikert arattak a Gourmet Fesztiválon
Idén is megmutatta szűkebb hazánk kincseit a Slow Living Hungary közössége a csütörtökön kezdődött fővárosi Gourmet Fesztiválon.
Sz. K.
Ínycsiklandozó ételeket kóstoltak a gyerekek
Forrás: Heves Megyei Hírlap
Fotó: Nemes Róbert
Szekeres Diána, a Slow Living Hungary elnöke úgy fogalmazott, a jövő most kezdődik, s a fogyasztókat tanítani is kell.
– Gyermekeknek tartottunk ízórát, imádták a noszvaji lekvárt, a biomézet, a mangalicazsírt, a fenntartható gazdaságból származó oldalast, a kovászolt kenyeret, a szürkemarha-falatokat – mondta. A mozgalom standja vasárnapig vár mindenkit, aki természetes ízeket kóstolna.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre