Zenei programok

2019.07.19. 13:20

Ismét lesz ütős nap a Dobó téren

Július 28-án délután 4 óráig várják a csatlakozni kívánó dobosok jelentkezését.

Sz. K.

Fotó: Huszar Mark

Az Egri Ifjúsági Zenei Program támogatásával idén is megszervezi az Egy ütős nap elnevezésű, kreatív rendezvényt az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola augusztus 4-én este hat órától (eső esetén augusztus 11-én) – ebben a témában tartott sajtótájékoztatót Gulyás László, a zeneiskola igazgatója és Habis László polgármester pénteken a Dobó téren.

 

Július 28-án délután 4 óráig várják a csatlakozni kívánó dobosok jelentkezését Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Gulyás László elmondta, ez alkalomból számos dobfelszerelés jelenik meg a téren, ahol hét számot adnak elő közösen a résztvevők.

– Törekedtünk arra, hogy rock- és popslágereket is hallhasson a közönség, tavaly külön kérés volt, hogy magyar nyelvű számokat is iktassunk a programba. Az eseményt Pusztai Csaba ütőművész vezényli le – fogalmazott.

A városvezető kijelentette, Egerben egyik zenei program éri a másikat. Igaz ez a Tavaszi Fesztiválra, a Feszt!Egerre, a Kaláka Fesztiválra, vagy a Bikavér Ünnepre. – Az önkormányzat elindította az Ifjúsági Zenei Programját, immár tíz millió forintot meghaladó összeggel támogattuk a tehetségeket, az egri zenekarokat, s a koncerteket – ismertette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában