szépségverseny

2019.08.24. 20:00

Újabb négy szépség, aki bejutott a Tündérszépek első fordulójába

Már javában tart a Tündérszépek második szériája, továbbra is várjuk a lányok jelentkezését Heves megyéből. A meglévő jelentkezések közül a szerkesztőségi szakmai zsűri a napokban három, most pedig négy újabb lányt választott ki, akiket biztosan behívunk fotózásra.

HEOL

Mint arról korábban már beszámoltunk, elindult a Tündérszépek új sorozata, értékes nyereményekkel, felkészítő táborral, januárban pedig az is kiderül, Heves megye adhatja-e az ország következő Tündérszépét. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! Heves megyében az itt élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezhetnek. A legszebbek értékes nyereményekkel gazdagodnak!

Heves megye Tündérszépe, Kola Gréta szerint már csak az új élmények miatt is érdemes nevezni a szépségversenyre, és így gondolja ezt az első szériában a szakmai zsűri által a regionális fordulóba juttatott, mindig mosolygós és életvidám Tolnai Orsolya is. A megyei fordulóba 30 lány jut majd be, megéri tehát minél előbb nevezni, mert ha korán jelentkezel, akkor növeled annak az esélyét, hogy bekerülsz a szeptember 16-án induló megyei fordulót megelőzően, augusztus végén kezdődő fotózásra kiválasztott hölgyek közé.

A napokban három lányt már kiválasztottunk, most pedig négy újabb lány került közelebb álmai megvalósításához, ugyanis őket is biztosan behívjuk a fotózásra. A jelentkezőknek pedig érdemes továbbra is figyelniük az e-mail-fiókjukat hiszen folyamatosan érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek a fotózásra.

Juhász Fatime, Szűcsi, 24 éves
Maksa Kincső, Ecséd, 20 éves
Pócs Viktória, Recsk, 16 éves
Vilmányi Boglárka, Feldebrő, 24 éves

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában