Verseny

2023.09.13. 12:00

Országgyűlési képviselő is szurkolt az egri szerelőversenyen + videó

21 csapat mérette meg magát az Országos Víziközmű Szerelőversenyen Egerben, a tavalyi nyertes székhelyén. Dr. Pajtók Gábor is kíváncsi volt rá, ki a legjobb.

Szabadi Martina Laura

Dr. Pajtók Gábor is szurkolt a versenyen

Forrás: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

– A tavalyi év győzteseként a Heves Megyei Vízmű Zrt. vállalta, hogy az idei évben Egerben rendezi meg a XX. Országos Víziközmű Szerelőversenyt, melynek a gyakorlati részére az Egri Várban, míg az elméleti részére a Hotel Eger & Parkban kerül sor – olvasható dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő bejegyzésében.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, dr. Bánhidy Péter, a Heves Megyei Vízmű Zrt. igazgatóságának elnöke az esemény fővédnökének, dr. Parragh László országos iparkamarai elnöknek levelét tolmácsolta az esemény elején. Ebben dr. Parragh László köszöntötte a tiszteletre méltó hagyománnyal rendelkező verseny résztvevőit és a szakma művelőit. Szerinte ennek a versenynek csak győztesei vannak, mindenki megmutathatja a tudását. Példának állította a rendezvényt a fiatal generáció számára is, hangsúlyozta, fontos, hogy az újabb generációk lássák a jövőt a szakmában.

Dr. Pajtók Gábor kiemelte, összesen 21 csapat jelentkezett a versenyre: 19 önkormányzati tulajdonú vízmű és 2 vízipari tag. 

– Külön öröm, hogy 3 határon túli magyar csapat is megméretteti magát, ezáltal az országos versenyből immár Kárpát-medencei szerelőversennyé vált a rendezvény – írta. A keddi verseny eredménye várhatóan szerda kora délután válik ismertté.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában