Nagyot bakizott a rosszfiú

2024.01.28. 16:32

Körözött férfit csíptek nyakon a gyöngyösi Fő téren a városrendészek

Szabálytalanul hajtott be a térre az illető, csak utána derült ki, hogy körözés alatt áll.

Szabó István

A gyöngyösi Fő téren nem lehet, csak úgy, kocsikázni

Forrás: Városrendészet Gyöngyös/Facebook

Nem érdekelték a szabályok, és még körözték is azt a férfit, akit szombat délelőtt nyakon csíptek a gyöngyösi városrendészek, számolt be portálunknak a történtekről Ferenczy Dániel városredészeti igazgató.  

– Az illető tegnap engedély nélkül hajtott be Gyöngyösön a Fő térre. Ekkor derült ki, hogy nem csak a szabályokat sértette meg, de körözték is. Bírság kiszabása mellett a városrendészek átadták a rendőrségnek – részletezte Ferenczy Dániel.

A rendészeti igazgató hozzátette, hogy a gyöngyösi Fő tér behajtási rendjét és annak részletes szabályait a város önkormányzatának 4/2007. (II.19.) rendelete szabályozza.

Szabó Boglárka r. főtörzsőrmester, vármegyei rendőrségi sajtóreferens érdeklődésünkre elmondta, hogy a férfi egy korábban ellene kiszabott pénzbírságot nem fizetett be határidőre. 

– Emiatt a körözését rendelték el. A férfi a szombati előállítása során rendezte a tartozását, ezért szabadon eltávozhatott a gyöngyösi rendőrkapitányságról – részletezte Szabó Boglárka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában