Parkfenntartás

2024.03.13. 10:30

Parkfenntartás: továbbra is az eddigi szolgáltató feladata lesz Gyöngyösön

A Zöldfelület-fenntartó és Fejlesztő Kft. (ZÖFE) nyerte az európai uniós közbeszerzési eljárást. A parkfenntartás feladataira 280 millió forintot különített el a gyöngyösi önkormányzat.

Szabó István

A márciusi testületi ülésén a gyöngyösi grémium is elfogadta annak a parkfenntartási feladatok ellátására kiírt, lezárult európai uniós közbeszerzési eljárásnak, amelyet már a bírálóbizottság is jóváhagyott.

A gyöngyösi parkfenntartás a ZÖFE feladata marad
A gyöngyösi parkfenntartás a ZÖFE feladata marad
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A városháza arról tájékoztatott, hogy a közbeszerzés iránt összesen öt cég érdeklődött, végül azonban csak a feladatokat jelenleg is ellátó Zöldfelület-fenntartó és Fejlesztő Kft. (ZÖFE) adott be ajánlatot. Az új szerződés 2+1 évre szól, és április elsejétől lép hatályba. Gyöngyösön a parkfenntartás feladataira idén 280 millió forintot különített el az önkormányzat. A mátrafüredi zöldfelület-fenntartási munkákat továbbra is az önkormányzat saját tulajdonú társasága, a Városgondozási Zrt. látja el, közölte a gyöngyösi városháza.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában