Választás 2024

2024.05.19. 10:30

Vágner Ákossal a szavazás jelentőségéről beszélgettek egri fiatalok

Fiatalokkal beszélegetett Eger fideszes polgármesterjelöltje. A 2024-es egri önkormányzati és az Európai Parlamenti választásnak is óriási tétje van Vágner Ákos szerint.

Heol.hu

– Olyan egri fiatalokkal beszélgettem, akik először élhetnek szavazati jogukkal június 9-én. Olyanokkal, akik érzik és értik, mekkora jelentősége van a döntésüknek – számolt be Vágner Ákos, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Facebook-oldalán.

Vágner Ákos a fiatalok véleményét is fontosnak tartja
Vágner Ákos a fiatalok véleményét is fontosnak tartja
Forrás: Vágner Ákos/Facebook

– Ők ott lesznek és szavazni fognak! Eger és Európa jövőjéért! A 2024-es egri önkormányzati és az Európai Parlamenti választásnak is óriási tétje van. Arról dönthetünk, milyen irányba megy tovább Eger, s arról, kik képviselhetik hazánkat Brüsszelben. Egerben és Európában is békére van szükség! Egerben olyan vezetők kellenek, akik nem a saját érdekeikért, hanem az egriekért dolgoznak. Brüsszelben pedig olyan döntéshozókra, akik valóban a magyar embereket képviselik majd, s nem idegen érdekeket szolgálnak. Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz-KDNP! – írta Vágner Ákos a bejegyzésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában