Film

2024.06.29. 17:05

A szabad ég alatt, Eger szívében lehetett mozizni

Nem mindennapi programot kínált Eger a kikapcsolódni vágyóknak.

Heol.hu

Nagy sikert aratott pénteken este a különleges hangulatú patakparti, nyáresti mozizás a Végvári vitézek terén. A résztvevők egyedülálló élményben részesülhettek, ahogy a csillagos ég alatt, a patak csobogása mellett élvezhették a vetített filmeket - írja az Eger Város Hivatalos Oldala.

Hozzátették, akik lemaradtak erről a különleges alkalomról, még pótolhatják, hiszen július 3-án a szervezők ismét egy izgalmas filmmel készülnek a közönségnek, így érdemes már előre tervezni és nem kihagyni ezt az egyedülálló eseményt.

– Az Otthonunk (HOME) egy 2009-ben bemutatott lélegzetelállító francia dokumentumfilm, producere Luc Besson, rendezője pedig Yann Arthus-Bertrand. Yann Arthus-Bertrand “Földünk a magasból” című könyvének sikerét követően képkölteményt készített bolygónkról és annak törékeny egyensúlyáról. Miközben a világ több mint 50 országába kalauzol el minket, az Otthonunk csodákkal, meglepetésekkel, kérdésekkel és aggodalommal teli mondanivalója nézőjét egyszerre tanítja és ösztönzi cselekvésre - részletezték a posztban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában