Választás 2024

2024.06.08. 18:50

Az államtitkár szerint Molnár Tibor a garancia a változásra a Felsővárosban +videó

Illés Boglárka, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szerint Molnár Tibor képviselőjelölt biztonságosabbá fogja tenni Eger északi városrészét.

Heol.hu

Illés Boglárka, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára videóban üzent a választóknak: elmondta, Molnár Tibor a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a Felsőváros biztonságáért dolgozik, már most sokat tett azzal, hogy kezdeményezésére a felsővárosi polgárőrség megalakult. Erre azért volt szükség, mert a városrészben már napi szinten vannak autófeltörések, rongálások és lopások is előfordulnak.

Molnár Tibor a választókörzetében él, elmondta, már jó ideje igyekszik megoldást keresni az ott lakók biztonsága érdekében. Képviselőjelölt társával, Gál Judittal közösen képzeli el a munkát, hiszen mint mondja, nem csak a körzetet kell nézni, hanem az egész városrészért közösen kell tennie az új közgyűlésnek, a képviselőknek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában