Programajánló

2024.06.07. 06:55

Gyertyafényben úszik a felsőtárkányi tópart

Nyárindító piknikkel készülnek Felsőtárkányban, Egerben Pély Barna koncertezik, Gyöngyösön a gyermekeket ünneplik a hétvégén.

Heol.hu

Péntek

Eger: Az Egri Lokálpatrióta Egylet szervezésében 2024. június 7-én (pénteken) 17.00 órától a felsővárosi Nemzedékek terén ingyenes tekinthetik meg az érdeklődők Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros, dalszerző koncertjét.

Bátor: 7 és 13 óra között ismét várják az árusokat és az érdeklődőket, vásárlókat a Bátri Termelői, Kézműves és `Használt cuccos vásáron
Felsőtárkány: Gyertyafényes Nyárindító Piknik a felsőtárkányi tóparton. A több ezer mécses, az egyedülállóan megvilágított tópart és az utánozhatatlan hangulat mellett különleges zenei programmal is készülnek a szervezők.

  • 20:00 - 22:00 Beri Áron Trió
  • 22:00 - 24:00 ANITA Jazz Production

Hatvan: Állati jó zenék - a Polifónia Vegyeskar koncertje 18.00-tól a Hatvany Lajos Múzeumban.
 

Szombat

Andornaktája: Andornaktályai Zsibvásár Sarlós Boldogasszony temploma előtti téren 8:00-14:00 között. 

Eger: Szép énekszó - Nyárköszöntő koncert 17:00-tól a Civil Közösségek Házában. A koncerten fellép Faludi Zsuzsanna énekművész, Gál Katalin zongoraművész, a Ponticello Kamarakórus és az Egri Obsitos Fúvószenekar.

Cserépfalu: Természetjárás Cserépfalu és Cserépváralja között - a látványos vezetett túra a Bükkalja számos természeti és történelmi érdekességét mutatja be, találkozó a Hór-völgyi Látogatóközpontnál, (Remete Étterem), 10:00-kor. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az alábbi linken lehet 2024. június 7. péntek 18 óráig.
Hatvan: Bababörze 14:00 és 17:00 között, Hatvani zöldségpiacon, Hunyadi téren.
Gyöngyös: Gyereknap a Belváros Téren az Ajándékdoboz Alapítvány szervezésében 9:00-tól. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában