Országos siker

2024.06.14. 11:45

Már most pénzügyi guruk a gyöngyösi negyedikesek

A dobogó 3. fokára állhattak a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola kisdiákjai a Vigyázz, kész, pénz! elnevezésű pénzügyi vetélkedő országos döntőjében.

Szabó István

A bronzcsapat a döntőre indulás előtt Gyöngyösön

Forrás: Gyöngyösi Arany János Általános Iskola/Facebook

Az országos döntő 3. helyén végzett korcsoportjában a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola 4. osztályos csapata a napokban a K&H csoport által szervezett Vigyázz, kész, pénz! elnevezésű pénzügyi vetélkedőn, adta hírül a tanintézmény a közösségi oldalán. Közlésük szerint az Aranykák 4.a elnevezésű gárda tagjai Dudás Attila, Jakab Lizett, Ludányi Liza, Mészáros Olivér és Zsák Liliána voltak.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Gratulálunk! 

– emelte ki a gyöngyösi iskola a Facebook-oldalán.

A K&H Csoport a versennyel kapcsolatban arról tájékoztatott, fontos feladatuknak tekintik, hogy a fiatalok, gyermekek pénzügyekben való jártasságához aktívan hozzájáruljanak, és mindezt naprakész ismeretanyaggal, a diákok számára kedvelt formában tegyék. A K&H a társadalmi felelősségvállalásának részeként 2010-ben azért indította el a Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt, hogy a mai diákok, felnőttként, okos pénzügyi döntéseket hozzanak. A verseny indulása óta a nevezések száma mintegy megharmincszorozódott. A 2021-22-es és a 2022-23-as tanévekben pedig körülbelül 9 ezren vettek részt a versenyen. Az elmúlt 14 évben a vetélkedőre közel 900 településről, több mint 2000 iskola csapata, azaz több mint 90 ezer általános és középiskolás pályázott, áll a K&H Csoport tájékoztatásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában