Elkészült a bölcsőde

2024.06.03. 09:55

Régi vágya vált valóra a gyöngyöshalásziaknak, közölte Szabó Zsolt + videó

Az országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a 14 férőhelyes bölcsőde után az óvodabővítés következik. Pásztor János polgármester szerint jó Gyöngyöshalászon élni.

Szabó István

Régi vágya vált valóra Gyöngyöshalász lakóinak azzal, hogy elkészült a bölcsőde, közölte Szabó Zsolt országgyűlési képviselő a közösségi oldalán. 

Új bölcsőde épült Gyöngyöshalászon
Új bölcsőde épült Gyöngyöshalászon
Forrás: Szabó Zsolt/Facebook

– Évről évre egyre több gyermek születik a faluban, így hamar megtelik majd az épület. Az óvoda bővítése lesz a következő megoldandó feladatunk. Nincs megállás! – fogalmazott Szabó Zsolt a Facebook-oldalán.

A honatya videóüzenetet is mellékelt a hírhez.

– Gyöngyöshalászon nagyon sok gyermek születik, és reméljük, ez így is fog maradni. Egy 14 fős bölcsődét sikerült megépíteni, nagy vágya volt ez a településnek. Sok gyermek van az óvodában, dolgozunk az előkészítésen, hogy óvodabővítés is legyen – fejtette ki Szabó Zsolt.

Pásztor János polgármester is kiemelte, hogy nagy álmuk vált valóra a bölcsődével.

– Nagyon nagy sikerű óvodánk van, iskolánk, és most indul a bölcsőde is. Úgyhogy, jó itt élni Gyöngyöshalászon! – jelentette ki a videóüzenetben Pásztor János.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában