Támogatja a községet

2024.06.07. 09:55

Horváth László személyesen vett részt a vécsi árvízkárok felmérésében

Az országgyűlési képviselő Gellén István polgármesterrel egyeztetett a károk felszámolásáról. A vécsi árvíz kis híján tragédiába torkollott, voltak, akiket tűzoltók mentettek ki az áradatból.

Szabó István

Horváth László országgyűlési képviselő Vécsen tett látogatásáról számolt be Gellén István polgármester a közösségi oldalán a szerdai bejegyzésében. A vécsi árvíz utáni helyzetet mérték fel.

Gellén István (szemből) és Horváth László beszélik meg a tennivalókat a vécsi árvízkárok utáni helyreállításhoz
Gellén István (szemből) és Horváth László beszélik meg a tennivalókat a vécsi árvízkárok utáni helyreállításhoz
Forrás: Vécs Községi Önkormányzat/Facebook

– A mai napon Horváth László országgyűlési képviselő úrral felmértük a tegnapi villámárvíz okozta károkat, átbeszéltük a lehetőségeket, egyeztettünk terveinkről, a víz áramlásának lelassításáról és az árterület megnagyobbításáról! Képviselő úr támogatásáról biztosított ebben a projektben is! Együtt tovább Vécsért! – fogalmazott Gellén István a Facebook-oldalán.

Portálunkon is beszámoltunk arról, hogy a hétfő éjjeli esőzés villámárvizet okozott Vécsen. Gellén István érdeklődésünkre elmondta, hogy a községben 14 ingatlant érintett az áradat, kettőből az árvíz éjjelén tűzoltók mentették ki az embereket, de az ár elmosta a játszóteret, a sportpályát, az autóbuszvárót, és nagyon megrongált gyalogos- és betonhidat is.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában