Figyelmeztetés

2024.07.20. 08:15

A buszmegálló nem partihelyszín, hívta fel a figyelmet a siroki polgármester

A buszmegálló nem családi perpatvarok lebonyolítóhelye, nem drogátadóhely, nem éjszakai alvóhely. Sirokban újra fel kellett erre hívni a figyelmet.

Barta Katalin

Sirokban az elmúlt évben következetesen felléptek azok ellen, akik a köztéri buszmegállót nem várakozásra, hanem egyéb dolgokra használták. Átmenetileg rendeződött a helyzet, ám a napokban újra feltűntek azok a személyek, akiknek nem esett le eddig a tantusz. 

A buszmegálló nem partihelyszín, hívta fel a figyelmet a siroki polgármester
A buszmegálló nem partihelyszín, hívta fel a figyelmet a siroki polgármester
Forrás: Google Maps

Tuza Gábor polgármester közösségi oldalán osztotta meg alábbi véleményét: Az idén még nem kellett, de úgy látom újra és újra ismételni kell! Bár kérdés, hogy az érintettek olvassák-e, vagy bódult állapotukban el jut-e a tudatukig? Tehát a buszmegállók az utazó, (induló és érkező) utasok kiszolgálására van. Nem kocsma, nem partihely, nem gombázásból megtérők több óráig tartó pihenőhelye, nem családi perpatvarok lebonyolítóhelye, nem drogátadóhely, nem éjszakai alvóhely. Nem, nem! Tehát semmi egyéb, csak az utazással kapcsolatos tevékenységnek a helye. Esetenként lehet még eső elleni beállóhely. Az "érintettek" vegyék tudomásul, hogy a közterületen történő szeszesital fogyasztás minden tettenérés alkalmával következményeket von maga után! Ne dobjuk már ki a közel egy éve tartó viszonylagos nyugalmat és sok-sok (ideg)munkát az ablakon. Nem fogom hagyni! Jobb, ha tudomásul veszik! - írta bejegyzésében a polgármester.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában