Ezt most miért?

2024.07.09. 09:30

Ismeretlen "alkotók" rondították el a frissen festett nagyrédei köztéri asztalt

Az elmúlt hetekben az önkormányzat lefestette a nagyközség köztéri padjait, utcabútorait. A polgármester már akkor arról beszélt, milyen jó lenne, ha nem firkálná össze senki azokat.

Szabó István

Összefirkálták az egyik frissen festett utcai asztalt Nagyrédén, tette közzé Siposné Fodor Judit polgármester hétfőn délután a közösségi oldalán.

Ismeretlen "alkotók" rondították el a frissen festett nagyrédei köztéri asztalt
Ismeretlen "alkotók" rondították el a frissen festett nagyrédei köztéri asztalt
Forrás: Siposné Fodor Judit polgármester/Facebook

– A múlt héten festettük le a Zrínyi úti játszótér utcabútorait. Ezt most miért? Miért kellett már két-három nap elteltével ezt tapasztalnunk? Szebb lett így? Végtelenül szomorú vagyok – fogalmazott Siposné Fodor Judit a Facebook-oldalán.

Azóta a bejegyzés alatt több felháborodott hangú komment foglalkozik az "alkotókkal". Az egyik kommentelő akadémikus kérdésére: "Miért teszünk mindent tönkre?", az a válasz érkezett egy másik bejegyzésben: "Nem dolgozott meg semmiért, és így értékelni sem tudja más munkáját."

Még nincs két hete, hogy a polgármester arról számolt be: a nyári karbantartás keretében folyamatosan festik az utcabútorokat, rendezik parkokat.

– Már megszépült a Horváth Laura park és padjai, a Szabadság úti játszóterünk padjai, kerítése, az Erzsébet tér padjai, illetve a Pávás kút és a Kőprés szobrunk is megújult. A következő napokban festjük az Óvoda úton, Zrínyi úton és Rákóczi úton lévő játszótereink utcabútorait, rendezzük a játszóterek bokrait, zöld felületeit. A temetőben lévő padok újra festése is megtörténik. Kérem vigyázzunk megújuló parkjainkra, hiszen mennyivel jobb tiszta, rendezett körülmények között megpihenni egy-egy séta során. Milyen jó lenne, ha ezután a köztéri padokat nem firkálná össze senki, illetve a szemetet a hulladékgyűjtő edényekbe helyezné mindenki. Köszönöm az odafigyelést! – írta a közösségi oldalán Siposné Fodor Judit június 26-án.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában